Makinë elektrike pllakave TS66

495.00

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 20751 Kategori:
  • Përshkrim

Përshkrim

TS 66 R është një sharrë me pllaka me kapacitet të lartë prerje për të gjitha llojet e pllakave dhe klinkerëve. Kjo sharrë tryeze ka një shirit udhëzues të qëndrueshëm në alumin për prerjen e pllakave të mëdha, deri në 660 mm gjatësi prerjeje. Me TS 66 R mund të bëni prerje zhytëse dhe prerje diagonale deri në 45 gradë dhe deri në 45×45 cm në mënyrë diagonale.