Laser nivelizues SCL3-360 72140

Dukshmëri e shkëlqyeshme nga dioda jeshile me cilësi të lartë OSRAM
Diapazoni i vetë-nivelimit: ± 4 °
Sensori automatik jashtë nivelit
Saktësia: ± 0,3 mm / m
Distanca maksimale e punës: 30m
IP 54 mbrojtje nga pluhuri dhe uji
Koha maksimale e vrapimit: 15 orë

319.00

Shifra: 120271 Kategori: ,