Laser nivelizues SCL2G 72139

Dukshmëri e shkëlqyeshme nga dioda jeshile me cilësi të lartë OSRAM
Diapazoni i vetë-nivelimit: ± 4 °
Saktësia: ± 0,2 mm / m
Distanca maksimale e punës: 20m
IP 54 mbrojtje nga pluhuri dhe uji
Koha maksimale e veprimit: 10 orë

190.00

Shifra: 120269 Kategori: ,