• Përshkrim

Përshkrim

Zbuloni lazerin me vijë të gjelbër me një vijë horizontale dhe vertikale 360 ° dhe një tolerancë matëse prej vetëm 0.20 mm / m. Gati për t’u përdorur në asnjë kohë fare: HORIZON GREEN nga SOLA është intuitiv për të funksionuar vetëm me prekjen e një butoni!