Lapsë të kuq për dru 1157

Lapsë të kuq për dru 1157

Madhësia: 175 mm.

0.30

Shifra: 17156 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Prodhuar me dru gëlqereje të imët.
Ky dru mund të mprehet lehtësisht dhe është një kombinim i shkëlqyer i qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit.
Plumbi 2H.
Për shënimin e imët dhe të saktë në dru, kartoni, letër,…
Fshirja e provës dhe rezistente ndaj motit.