Lapsë me dy ngjyra 1171

0.90

Madhësia: 175 mm.

Vetëm 1 stok

Prodhuar me dru gëlqereje të imët.
Ky dru mund të mprehet lehtësisht dhe është një kombinim i shkëlqyer i qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit.
Për shënimin e pikave të ndryshme të matjes, tubave me ujë të nxehtë dhe të ftohtë ose për të bërë korrigjime.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Lapsë me dy ngjyra 1171”