Lapsë i kuq

0.500.75

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Prodhuar me dru gëlqereje të imët.
Ky dru mund të mprehet lehtësisht dhe është një kombinim i shkëlqyer i qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit.
Udhëheqja HB.
Për shënimin në dru, kartoni, letër, beton.
Fshirja e provës dhe rezistente ndaj motit.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

240mm, 300mm