Lapsë i gjelbërt 0334

Dimensionet:  240mm.

0.500.75

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Prodhuar me dru gëlqereje të imët.
Ky dru mund të mprehet lehtësisht dhe është një kombinim i shkëlqyer i qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit.
Për shënjimin në sipërfaqe të ashpër, të vështirë si guri, betoni, tullat.
Fshirja e provës dhe rezistente ndaj motit.
Plumb grafit shumë i gjerë.
Forca shumë e lartë thyerje.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

240mm, 300mm