Lapsa univerzal 1133

Madhësia: 240mm.

0.85

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 8045 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Prodhuar me dru gëlqereje të imët.
Ky dru mund të mprehet lehtësisht dhe është një kombinim i shkëlqyer i qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit kopje e plumbit ose 1/3 kopje + 2/3 HB.
Sidomos për shënimin në dru të lagësht dhe të thatë, kartoni, letër, beton…