Lapsa multigraph 0396

1.20

7B
Madhësia: 240 mm.

Ka stok

Prodhuar me dru gëlqereje të imët.
Ky dru mund të mprehet lehtësisht dhe është një kombinim i shkëlqyer i qëndrueshmërisë dhe fleksibilitetit.
Plumb i butë 7B.
Për shënimin në sipërfaqe të lëmuara, dru i thatë dhe i lagësht, kartoni, letre, metali, pllaka.
Rrezistente ndaj motit.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Lapsa multigraph 0396”