E re

Kuti pune 450x280x264mm XBLOCK SOLID PRO KXS4530

X-BLOCK SOLID TOOLBOX PRO është projektuar me një copë materiali të ngurtë, është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe i vlerësuar me IP65.
Produktit i është vendosur një dorezë praktike ngritëse, një ndarës dhe një transportues i brendshëm.

16.90

Shifra: 120347 Kategori: , ,
  • Informacion shtesë

Informacion shtesë

Madhësitë:

450x280x264mm, 550x280x264mm