Kuti pune Tager KTC40306B

Dimensionet: 415 x 290 x 290mm.

32.90

Shifra: 118454 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

– Trup mbështetës i qëndrueshëm dhe rezistent i bërë nga një përzierje polimerësh.
– I lëvizshëm.
– Të grumbullueshme.
– Mund të montohet në mur.
– Dorezë ergonomike.
– Hapësira e magazinimit e bërë nga materiali i butë.
– Bërë nga materiale të imëta për 3 kuti të TAGER me dimensione 390 x 284 x 60 mm.