E re

Kuti pune 530x355x825mm MODULAR SOLUTION KMSS553585B

Grupi MODULAR SOLUTION përfshin një modul të lëvizshëm me një dorezë ngritëse, tre ndarës të shkëputur, njëra prej të cilave mund të veprojë gjithashtu si një bartës shumë-funksional për mjetet e dorës, një dorezë teleskopike dhe rrota me mbulesë elastomeri.
Njësia tjetër në set është kutia e veglave me një dorezë, kapëse të fuqishme ABS dhe dy ndarës të ndashëm brenda kutisë.
Njësia e fundit në set është organizatori me një kapak polikarbonat dhe pjesë të ndashme.

87.00

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 120350 Kategori: , ,