Kuti pune KXB604050

Dimensionet: 546 x 380 x 510mm.

79.50

Shifra: 118439 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

– Trup shumë i qëndrueshëm me strukturë të përforcuar.
– Rrota të ngurta me shkel gome për rehati
të përdorimit.
– Dorezë e qëndrueshme teleskopike.
– Një copë litari e ngurtë siguron që produkti të jetë pluhur
provë dhe rezistente ndaj ujit.
– Kapacitet i madh i ngarkesës për transport edhe
mjetet më të rënda.