Kuti pune KXB604040

Dimensionet: 546 x 380 x 407mm

49.50

Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

– Trup shumë i qëndrueshëm me strukturë të përforcuar.
– Kapacitet i madh i ngarkesës për transport të lehtë të njëtrajtshëm
mjetet më të rënda.
– Tabaka dhe ndarje të brendshme për organizimin e
hapësira e brendshme.
– Një copë litari e ngurtë siguron që produkti të jetë pluhur
provë dhe rezistente ndaj ujit.