Kuti pune KXB604030CS

Dimensionet: 536 x 354 x 300 mm

24.00

Shifra: 118441 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

– Trup shumë i qëndrueshëm me strukturë të përforcuar.
– Mundësia e lidhjes dhe stivimit me elementet e sistemit X-Block.
– Ndarëse të brendshme për personalizimin e hapësirës së brendshme.