Kuti pune KXB604020-S411

Dimensionet: 546 x 380 x 194mm

38.00

Shifra: 118436 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

– Trup shumë i qëndrueshëm me strukturë të përforcuar.
– Dy doreza për bartje të lehtë.
– Shporta dhe ndarje të brendshme për organizim
hapësira e brendshme.
– Një copë litari solide siguron që produkti
është i qëndrueshëm ndaj pluhurit dhe rezistent ndaj ujit.
– Organizuesi i veglave në kopertinë.