Kuti pune HEAVY KHV603520

Dimensionet: 585 x 360 x 217mm

36.00

Shifra: 118444 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

– Trupi i bërë nga përzierja e polimerit të përforcuar.
– Struktura e përforcuar e murit.
– Dorezat ergonomike ABS.
– Mbërthyes të qëndrueshëm me dy përbërës të bërë nga ABS dhe elastomeri.
– Një copë litari solide siguron që produkti të jetë i papërshkueshëm nga pluhuri dhe i qëndrueshëm ndaj ujit.
– Hapësira funksionale e magazinimit.