E re

Kuti pune 650x280x314mm XBLOCK SOLID PRO KXS6530

X-BLOCK SOLID TOOLBOX PRO është projektuar me një copë materiali të ngurtë, është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe i vlerësuar me IP65.
Produktit i është vendosur një dorezë praktike ngritëse, një ndarës dhe një transportues i brendshëm.

25.50

Shifra: 120349 Kategori: , ,