E re

Kuti pune 550x280x264mm XBLOCK SOLID PRO KXS5530

X-BLOCK SOLID TOOLBOX PRO është projektuar me një copë materiali të ngurtë, është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe i vlerësuar me IP65.
Produktit i është vendosur një dorezë praktike ngritëse, një ndarës dhe një transportues i brendshëm.

20.60

Shifra: 120348 Kategori: , ,
1