Kuletë lëkure c-secure me xhep për monedha metali, kafe e mbyllur COINWCH001

GIDN-24158631

44.90

Shifra: 21513 Kategori:
  • Përshkrim

Përshkrim

Portofoli klasik c-sigurt por këtë herë me hapësirë për monedha. Këto kuleta krijojnë hapësirë për deri në 7 karta dhe ofrojnë një xhep shtesë monedhe. Edicioni i cilësisë së mirë është bërë prej lëkure të cilësisë së mirë të gjedhit, kokërr natyral i butë. Versioni klasik përbëhet nga lëkure gjedhi nappa me madhësi të plotë. Gama e prestigjit është bërë prej lëkure të përfunduar të ndara të gjedhit.

Të gjithë kuletat tona janë të pajisura me një mekanizëm të patentuar që siguron qasje të lehtë në kartat tuaja.

* Për të gjitha kuletat tona, ne përdorim lëkurë që prodhohet nga Mastrotto në Itali. Kjo është lëkurë me cilësi të lartë që nxihet në kushte të mira pune me kujdes dhe vëmendje ndaj mjedisit.