Kuletë lëkure c-secure, e zezë WCH001

WCH001

39.90

Shifra: 21509 Kategori:
  • Përshkrim

Përshkrim

Përshëndetni Portofolin Single klasik nga c-secure; elegant dhe funksional. Edicioni i cilësisë së mirë është bërë prej lëkure të cilësisë së mirë të gjedhit, kokërr natyral i butë. Versioni klasik përbëhet nga lëkure gjedhi nappa me madhësi të plotë. Diapazoni special i kufizuar i prestigjit është bërë prej lëkure të përfunduar të ndarë të gjedhit. Zgjedhja klasike për të gjithë ata që kan? nevojë për një portofol që i mban kartat tuaja të sigurta. Të gjithë kuletat e vetme janë të pajisura me mekanizëm të patentuar që siguron qasje të lehtë në kartat tuaja.

* Për të gjitha kuletat tona, ne përdorim lëkurë që prodhohet nga Mastrotto në Itali. Kjo është lëkurë me cilësi të lartë që nxihet në kushte të mira pune me kujdes dhe vëmendje ndaj mjedisit.

1