Komplet dana dhe kaqavida 30824

Komplet dana dhe kaqavida 30824

54.00

Shifra: 5399 Kategori: , ,
  • Përshkrim

Përshkrim

1x kaçavidë SoftFinish® (00691), e prerë: 3,5 mm, Gjatësia e dukshme e tehut: 100 mm
1x kaçavidë SoftFinish® (00698), e prerë: 5,5 mm, Gjatësia e dukshme e tehut: 125 mm
1x kaçavidë SoftFinish® (00759), Phillips: PH2, gjatësi e dukshme e tehut: 100 mm
Pincë kombinimi 1x Industrial me DynamicJoint® dhe OptiGrip (30826), Gjatësia e pincës (mm): 180 mm, Paketimi i blisterit:
1x hapësat diagonale industriale me DynamicJoint® (30827), Gjatësia e pincës (mm): 160 mm, Paketimi i flluskave: