Kokë për kabllo-zhabica

Kokë për kabllo-zhabica

100 njësi
Për një lidhje të sigurt.

13.6020.00

Pastroje
Shifra: N/A Kategori:
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Një lidhje e sigurt është thelbësore kur instaloni linja elektrike. Një lidhje e ngushtë me gaz mund të vendoset duke përdorur mjetin automatik dhe lidhëset Wiha automatike, duke garantuar kështu një kontakt të sigurt afatgjatë. Kolla në formë konike e bën më të lehtë futjen e telave në mëngë. Sytë kabllo pa halogjen Wiha ofrojnë rezistencë ndaj nxehtësisë deri në 105 ° C. Ato janë prodhuar në specifikimet e matjes DIN 46341 dhe janë të çertifikuara në standardet e zbatueshme dhe kërkesat UL.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

0,5-1,0 mm², 1,5-2,5 mm², 4,0-6,0 mm²