Kokë për kabllo-zhabica

11.5018.50

100 njësi sipas DIN
Për një lidhje të sigurt.

SKU: N/A Kategori:

Një lidhje e sigurt është thelbësore, veçanërisht në ndërtimin e kabineteve ndërprerës dhe kur lidhni përçuesit e tokës. Mund të vendoset një lidhje e ngushtë me gaz duke përdorur mjetin automatik Wiha dhe sytë kabllovikë Wiha, duke garantuar kështu një kontakt të sigurt afatgjatë. Kolla në formë konike e bën më të lehtë futjen e telave në mëngë. Sytë kabllo pa halogjen Wiha ofrojnë rezistencë ndaj nxehtësisë deri në 105 ° C. Ato janë prodhuar në specifikimet e matjes DIN 46237 dhe janë të çertifikuara në standardet e zbatueshme dhe kërkesat UL.

Zgjedhë madhësin:

0,5-1,0 mm² M4, 1,5-2,5 mm² M4, 4,0-6,0 mm² M5

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Kokë për kabllo-zhabica”