Zbritje

Kokë për kabllo-zhabica

100 njësi, kodi i ngjyrave 1 (FR) & DIN
Për një lidhje të sigurt.

1.805.40

Pastroje

0.50 mm²: 33 në gjendje
0.75 mm²: 27 në gjendje
1 mm²: 52 në gjendje
1.50 mm²: 49 në gjendje
2.50 mm²: 38 në gjendje
4 mm²: 24 në gjendje
6 mm²: 14 në gjendje
10 mm²: 16 në gjendje
16 mm²: 16 në gjendje Shifra: N/A Kategori:
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Veçanërisht e rëndësishme për elektricistët të sigurojnë që telat individuale të mos grumbullohen ose të mos drejtohen kur lidhni linjat me tela të imët. Nëse ato veprojnë, ekziston rreziku i prishjes së kabllove apo edhe qarqeve të shkurtra, të cilat mund të shkaktojnë një zjarr. Mëngët e telit me fund mund të parandalojnë rreziqe të tilla dhe të ofrojnë kontakte të besueshme, duke siguruar kështu që gjërat funksionojnë në mënyrë të sigurt për një afat të gjatë. Kolla në formë konike e bën më të lehtë futjen e telave në mëngë. Mëngu gjithashtu e bën më të lehtë futjen e kabllit në terminal. Mëngët pa tela halogjen të Wiha ofrojnë rezistencë ndaj nxehtësisë deri në 105 ° C. Ato janë prodhuar në specifikimet DIN 46228 dhe janë çertifikuar sipas standardeve në fuqi dhe kërkesave UL.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

0.50 mm², 0.75 mm², 1 mm², 1.50 mm², 2.50 mm², 4 mm², 6 mm², 10 mm², 16 mm²