Kohëmatës 1506460

9.70

Lartësia: 16,00 cm
Gjatësia: 7,50 cm
Pesha: 0,27 kg
Gjerësia: 9,00 cm
Shkalla e mbrojtjes (IP): IP44
Zona e përdorimit: në natyrë

Ka stok

Koha e programueshme 24 orë.
Me mbulesë mbrojtëse të madhe dhe transparente.
Mund të vendosen deri në 96 kohë të fikjes / fikjes në ditë.
Koha më e shkurtër e ndërrimit: 15 minuta.
Lehtë për tu vendosur.
Prizë me mbrojtje të shtuar në prekje

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Kohëmatës 1506460”