Kofe e pllakave 9903

Kofe e pllakave 9903

35.00

Shifra: 156 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Seti përmban:

1524 – kovë 20l me rrota dhe rrjet
1525 – rolle
0403 – mistri prej çeliku inox, me notë 6×6
0401 – mistri prej çeliku inox, i lëmuar
0383 – obëll plastike me gome të bardhë
0387 – obëll me sfungjer të incizuar