Kofe e pllakave 16l 9907

Kofe e pllakave 16l 9907

14.50

Shifra: 113716 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

PP plastike – polipropileni.
Rollers dhe kovë të pajisur me një sistem të qëndrueshëm të instalimit të rulit në një vend në buzë të kovës.
Vëllimi i kovës 16l, rrjeti, rrotat (2 copë), rollers – vendosur.
Për pastrimin e pllakave.