Këndore për llajsne 1644

Këndore për llajsne 1644

1.902.90

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Prodhuar nga plastike (polistiren).
Përdoret për prerjen e shiritave prej druri në 90 ° dhe 45 °.

Informacion shtesë

Zgjedhë dimensionet:

250x80x50mm, 300x115x65mm