E re

Karrocë 585x440x145mm KXBP6045

Kjo platform është e përshtatshme me kuti X-Block, X-Block Solid Tool dhe Modular Solution.
E pajisur me 4 rrota metalike plotësisht rrotulluese, dy prej të cilave janë pajisur me frena, për lehtësinë e lëvizjes.
Kapacitet ngarkese deri në 120 kg.

28.60

Shifra: 120351 Kategori: , ,