Karroc me fijoka për automekanik 2977311

Gjerësia totale [mm]: 785 mm
Lartësia totale [mm]: 1.045 mm
Gjatësia totale [mm]: 510 mm
Pesha neto [kg]: 85 kg

810.00

Shifra: 19682 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dimensionet: H 1045 x W 785 x D 510 mm
Platformë pune me majën PP me rrafshim para, buzë sigurie kundër rrotullimit dhe tabaka të vogla shtesë
Me dorezë për shtytje, tërheqje dhe kthim të lehtë
Muret anësore me shpuarje 10 x 38 mm për të rregulluar goditje dhe mjete
Anët e rrumbullakosura – një minimum i skajeve të mprehta
Ndërtimi i çelikut të salduar, i ngurtë rrotullues, për të marrë ngarkesa të larta
Steelelik fletë, rezistent ndaj korrozionit dhe gërvishtje-pluhur i veshur
mbathje:
Bllokimi individual i vetëm një sirtari mund të jetë i hapur në një kohë, me një funksion të vetëm
Bllokimi qendror me bllokimin e cilindrit