Kaçavida elektrike Phillips®

Dorezë e komponentit të dyfishtë e optimizuar në mënyrë ergonomike për lodhje të reduktuar dhe transmetim optimal të forcës.
Dizajni i dorezës parandalon rrotullimin.
Krom vanadium çeliku molibden.
Testuar VDE: po.

6.1012.20

Pastroje

PH0: 31 në gjendje
PH1: 28 në gjendje
PH2: 28 në gjendje
PH3: 23 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Informacion shtesë

Informacion shtesë

Zgjedh madhësin:

PH0, PH1, PH2, PH3