Kaçavida 13mm 98 03 13

   
  • Dorezë e komponentit të dyfishtë e optimizuar në mënyrë ergonomike për lodhje të reduktuar dhe transmetim optimal të forcës
  • Dizajni i dorezës parandalon rrotullimin
  • Krom vanadium çeliku molibden

20.96

Shifra: 119373 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli Nr: 98 03 13.
EAN: 4003773026150
Dorezat: dorezë izoluese me shumë përbërës, e testuar me VDE
Pesha: 152 g.
Përmasat: 237 x 35 x 32 mm.
Standard: DIN EN 60900 IEC 60900.
Gjerësia : 13.0 mm.
Gjatësia e dorezës maks .: 112 mm.
Diagonale(koka): 21 mm.
Gjatësia e tehut: 125 mm.
VDE testuar: po.

1