Kabllo vazhduese për tavolinë 3-Fach 1396200003

Kabllo vazhduese për tavolinë 3-Fach 1396200003

Gjatësia e kabllove (m): 2 m
Lartësia: 34,00 cm
Gjatësia: 4,50 cm
Pesha: 0,60 kg
Gjerësia: 10,50 cm
Ngjyra: argjend, e zezë
Përdorimi: shtëpiake
I përshtatshëm për montim të integruar:
Lloji i fiksimit: Të tjera
Lloji i prizës: Prizë këndi
Numri i prizave gjithsej: 3 Rr
Rregullimi i prizës së prizës: 45 °
Shkalla e mbrojtjes (IP): IP20

22.50

Shifra: 117969 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dalje inovative e tryezës për hartimin fleksibël të hapësirës së punës.
Tërheq tërësisht në desktop.
Strehim elegant dhe i fortë i aluminit.
Dizajn i hollë.
I shpejtë dhe i thjeshtë për t’u instaluar, 60 mm me diametër të lindi.
Treguesi i fuqisë.
Bazat e tokëzimit në një rregullim prej 45 °.
Fole me mbrojtje të shtuar në prekje