Kabllo vazhduese 4-fach 2m 3g1.5 1150610184

Gjatësia e kabllove (m): 2 m
Lartësia: 38,50 cm
Gjatësia: 6,00 cm
Pesha: 0,69 kg
Gjerësia: 7,00 cm
Ngjyra : blu
Përdorimi: shtëpiake
Lloji i fiksimit: Montimi me vidhos
Lloji i prizës: Prizë këndi
Numri i prizave gjithsej: 4 Rr
Rregullimi i prizës së prizës: 45 °
Shkalla e mbrojtjes (IP): IP20

11.90

Shifra: 117696 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Mbërthim i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm për shkak të polikarbonatit të lëmuar, shumë të thyer.
Ndërprerës sigurie ON / OFF me dy pole të ndriçuar.
Sockets me tokë në një rregullim prej 45 °, ideale për prizat këndore.
Fole me mbrojtje të shtuar në prekje.
Me lehtësira montimi për instalimin e mureve.