Kabllo vazhduese 3m H05VV-F 3g1.5 6110010

Kabllo vazhduese 3m H05VV-F 3g1.5 6110010

Gjatësia e kabllove (m): 3 m
Lartësia: 7,00 cm
Gjatësia: 57,00 cm
Pesha: 0,92 kg
Gjerësia: 10,00 cm
Ngjyra e banesave: e zezë
Përdorimi: shtëpiake
Lloji i fiksimit: Montimi me vidhos, Montimi me kravatë kabllo
Lloji i prizës: Prizë këndi
Numri i prizave të prizave gjithsej: 10 Rr
Rregullimi i prizës së prizës: 45 °
Shkalla e mbrojtjes (IP): IP20

25.80

Shifra: 117695 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Fole të forta shtesë, të dizajnuara për të qenë më të mirat dhe të bëra nga materiale plastike speciale rezistente ndaj thyerjes.
Sockets me tokë në një rregullim prej 45 °, ideale për prizat këndore.
Ndërprerës sigurie ON / OFF me dy pole të ndriçuar.
Me mundësi për të mprehur kabllon rreth hekurudhës për ruajtje.
Me një strukturë praktike të varur.
Fole me mbrojtje të shtuar në prekje.
Paketimi: me banderolë.