Kabllo vazhduese për tavolinë 3-Fach 1396200013

Kabllo vazhduese për tavolinë 3-Fach 1396200013

33.00

Shifra: 117698 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dalje inovative e tryezës për hartimin fleksibël të hapësirës së punës.
Hyn tërësisht në tavolinë.
Strehim elegant dhe i fortë i aluminit.
Dizajn i hollë.
I shpejtë dhe i thjeshtë për t’u instaluar, 60 mm me diametër të lindi.
2 njësi me karikim USB.
Amperage totale e karikimit të max. 2100 mA për ringarkim të shpejtë.
Treguesi i fuqisë.
Bazat e tokëzimit në një rregullim prej 45 °.
Fole me mbrojtje të shtuar në prekje.