Grobujë PVC KTG116

Grobujë PVC KTG116

1.20

Shifra: 7628 Kategori: , ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Grada tradicionale me 16 dhëmbë, e bërë nga PVC me cilësi të lartë. I përshtatshëm për montim në një dorezë prej druri të llakuar. Qëlluar për punë të ndryshme në bujqësi dhe hortikulturë. Gjerësia e punës: 59 cm