Grobujë PVC KT-CX22H-M

5.40

Shifra: 114813 Kategori: , ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Tifoz i kopshtit 22 dhëmbë. Ato janë bërë nga plastika me cilësi të lartë. Raket kanë një fole të filetuar, e cila mundëson një montim të fortë dhe të thjeshtë të dorezës metalike. Projektuar për lëpushjen e gjetheve dhe barin e imët në kopsht. Gjerësia e punës: 50cm.