Grobujë KT-W004A

2.20

Shifra: 9057 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Gërmues i tifozit metalik pa dorezë. E përsosur për lëpushjen e gjetheve, copat e barit dhe mbeturinat e tjera të kopshtit.