Grobujë PVC KT-CX27W

4.10

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 20187 Kategori: , ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Tifoz grabuje kopshtesh. Bërë nga plastika me cilësi të lartë. Raket kanë një fole trapezoidale, e cila mundëson një instalim të fortë dhe të thjeshtë të një doreze prej druri të llakuar. Projektuar për lëpushjen e gjetheve dhe barin e imët në kopsht. Gjerësia e punës: 60cm.