Grobujë PVC KT-CX23H

2.65

Shifra: 20186 Kategori: , ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Tifoz grabuje kopshtesh 23 dhëmbë. Ato janë bërë nga plastika me cilësi të lartë. Raket kanë një fole të filetuar, e cila lejon një instalim të fortë dhe të thjeshtë të një doreze prej druri, të llakuar. Projektuar për lëpushjen e gjetheve dhe barin e imët në kopsht. Gjerësia e punës: 55cm.