• Përshkrim

Përshkrim

Tifoz grabuje kopsht me 24 dhëmbë. Bërë nga plastika me cilësi të lartë. Raket kanë një fole të filetuar, e cila lejon një instalim të fortë dhe të thjeshtë të një doreze prej druri, të llakuar. Projektuar për lëpushjen e gjetheve dhe barin e imët në kopsht. Gjerësia e punës: 60cm.
EAN: 5904182443950