Goma silikoni “K” 1628

Goma silikoni “K” 1628

E kaltërt.

0.90

Shifra: 997 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Blu: gome.
Për mbushjen dhe formimin e nyjeve silikoni.