Gërshër për krasitje KT-V3P

3.50

Shifra: 20985 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

“V-SERIES” mundëson prerjen e saktë të luleve dhe shkurreve me një diametër maksimal prej 15 mm.