Gërshër për elektrikë 155mm 95 05 155 SB

Prerje të pastër dhe jo të rrëshqitshme
Doreza me kapje me shumë përbërës, të përforcuar me tekstil me lesh xhami
Gërshërë universale për elektricistët
Skajet e prerjes të bëra nga çelik inox, fortësia e skajeve të prerjes 56 HRC

16.75

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 115490 Kategori: , ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 95 05 155 SB
EAN: 4003773077725
Koka: e lëmuar
Dorezat: me kapje me shumë përbërës, të përforcuar me lesh xhami
Pesha: 170 g
Përmasat: 155 x 130 x 32 mm