Gërryese stiropori PVC 0341

Gërryese stiropori PVC 0341

Dimensionet: 165 x 365 mm.

4.00

Shifra: 1796 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

PS – polistiren.
Dorezë ergonomike dhe e profilizuar me dy përbërës (G-18) futur brenda për pastrim të lehtë dhe jetë më të gjatë të mjeteve për punët e izolimit, përfshirë. nivelim bordesh polistireni