Gërryese stiropori me vrima 0342

Gërryese stiropori me vrima 0342

Dimensionet: 160 x 380 mm.

5.90

Shifra: 4856 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Plastikë: polistireni PS.
Dorezë ergonomike dhe e profilizuar me dy përbërës (G-16) përmes vrimave për pastrim të lehtë dhe jetë të gjatë të mjeteve për punë izoluese