Gërryese stiropori e metalit 0321

Gërryese stiropori e metalit 0321

6.50

Shifra: 4855 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

PS plastike – polistiren.
Pjesë pune e bërë nga pjatë e galvanizuar, e shpuar.
Dorezë ergonomike dhe në formë.
Për rrafshimin e bordeve të polisterolit gjatë punimeve të izolimit termik.